Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg gå på vgs i Oslo?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er ei jente på 15 år som mange ser på som ganske selvstendig. Jeg har alltid hatt lyst til å bo i Oslo på egenhånd når jeg fyller 16 (som jeg gjør senere i år), ikke pga. familieproblemer, jeg vil bare oppleve noe nytt og føle på det. Jeg har allerede søkt på vgs. her jeg bor nå, som er ca. 1-1,5 time unna Oslo. Så det jeg lurer på er, kan jeg fremdeles gå på skole her jeg bor? Mamma vil ikke at jeg skal gå på skole et annet sted. Hvordan blir det med transport da? Og blir det da å bo på leilighet? Jeg har tenkt å søke etter jobb så jeg kan spare opp penger til når jeg kommer så langt. Tror foreldrene mine hadde gått med på det om jeg fikk overbevist dem, men de er nok ikke superfan av det.

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer