Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Leie og strøm.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg leier en kommunal bolig og sammen husleie hver måned betaler jeg inn xx kr på akonto strøm.Fikk beskjed om at strømmen ble målt av på slutten av året og så evt "overflødig" beløp ble tolbake betalt på starten av året. Vet strømmer ble avmålt,men pengene lot vente på seg.Tok kontakt.Fikk beskjd om at det ville ta et par måneder.To månede gikk.To på nytt kontakt,fikk da beskjed om at p.g.a får folk på jobb(venten på nyasettelser) og mye jobb ble ikke dette priorirtert. Så vi fikk bare vente.Så det jeg lurer på har egentlig kommunen lov til dette?For hadde jeg vær skydlig hadde krevd dette med en eneste gang. Og hva skjer hvis jeg betaler inn husleia mi,men holder igjen de xx kr som er til strømmen? Takk for sver!

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer