Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Soverommet mitt er 5.1m2, dette er mindre enn det forskriftene sier at soverom skal være. Har jeg krav på å få flytte ned i kjelleren?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en gutt på 18 år som bor i et stort hus med foreldre og 2 brødre. i min familie har alle egent soverom (unntatt foreldrene som har samme) i tilegg har vi en kjellersue. Mitt soverom er derimot mindre enn lovlig forskrifter, derfor lurer jeg på om jeg har noen som helst krav på å flytte ned i kjelleren? Krav på soverom er minst 6.25m2 mens mitt rom bare er på 5.1m2. alle andre i familien har rom på over 15m2. Jeg har søkt opp å funnet ut at rom under 6.25m2 ikke engang er lovlig som oppholdsrom. sist dette var lovlig var under forskriftene fra 1997.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer