Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Leiligheten mindre enn lovet.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og kjæresten min flyttet nylig inn på en hybel/kjellerleilighet i Oslo. Vi var ute etter noe så stort som mulig uten at det ble alt for dyrt, og fant tilslutt en kjellerleilighet i nærheten av Lamberseter for nesten 11 000 i måneden, med 60 kvadratmeter oppgitt størrelse. Dette var mye penger, men også veldig stort, det meste til rundt 10 000 i sentrum var rundt 35-40 kvadrat. Så for kun 1000 kr ekstra så fikk vi over 20 kvadrat mer, minuset var at det var lang reisevei til sentrum. Poenget mitt er at vi valgte denne leiligheten grunnet den store størrelsen. Uansett, vi har hele tiden følt at det ikke helt føles ut som 60 kvadrat. Jeg fikk en snekker til å komme å måle, og han målte leiligheten til 51.33 kvadrat. Leiligheten er altså 9 kvadratmeter mindre enn angitt på salgsannonsen. Siden vi valgte denne leiligheten nettopp fordi den var oppgitt med 60 kvadrat, har vi krav på å få penger tilbake eller noe som helst siden den i realiteten faktisk er 51 kvadrat, og ikke 60?

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer