Hopp til hovedinnholdet

Jeg trives ikke der jeg bor og VGSen jeg vil gå på ligger langt unna og for å gå der må jeg flytte.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 15 år som går i 10. Klasse. Jeg har en del problemer med venner for tiden. Jeg har bare 1 venn jeg kan stole 100% på og som er der for meg hele tiden. Resten baksnakker, lyver, kommer og går. Jeg er rett og slett ikke glad i folkene og miljøet der jeg bor (i en liten kommune med kun en skole). Jeg har lyst på nye venner med samme interesse som meg, en fresh start liksom! Men de har ikke den vgs linjen jeg er interesert i her. Den ligger enten 30 min unna (yrkesfaglig), eller nesten 3 timer unna (studiespesialisering). Og jeg har veldig lyst til å gå på den der jeg får generel studiekompetanse! Men det betyr jo at jeg må flytte på hybel, noe som jeg ikkr en gang vet hva går ut på! Om jeg for eksempel ikke trives på hybel og har hjemlengsel, kan jeg flytte hjem å gå på en annen linje hjemme?

SVAR

Besvart 14.10.2016 14:08:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har du flyttet hjemmefra og har hjemlengsel?

Flytte langt hjemmefra for å studere for første gang? Da er det fort gjort å føle seg litt alene. Få tips om hva du kan gjøre med følelsene her.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
account_circle