Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hva er minsemum i alder for å bo i kollektiv ?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har ikke lyst til å bo hjemme mer. Jeg og de jeg kjenner best fra den skolen jeg går på nå skal gå på skolen (videregående) sammen og skolen er ikke så langt unna at vi må flytte, men kunne vi ha bodd sammen i et kollektiv da? Og må det bo en som er over 18 år sammen med oss da? Snakka litt med mamma om dette, og da måtte jeg få en jobb så jeg kunne også være med å betale, men jeg har bursdag etter sommeren og fyller ikke 16 føre det. Må man være 16 år eller eldre for å få jobb eller noe? Også lurte jeg på om har dere noen gode grunner til å bo i kollektiv med andre? Mamma vet at jeg ikke vil bo hjemme, siden jeg krangler mye med pappa og mamma Trenger all fakta om å bo i kollektiv!!! Håper jeg kan bo i kollektiv selv om ingen er over 18år:)))) Hva er minsemum i alder for å bo i kollektiv ? Håper på svar fort!!

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer