Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hva skjer når vaskemaskinen går i stykker?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg leier en bolig med inkluderte hvitevarer. Vaskemaskinen har blitt ødelagt, men husieren har bestemt seg for at hun ikke vil kjøpe ny siden jeg skal flytte ut om 2 mnd. Jeg har allerede gått 1 mnd uten maskinen og må ta med klær hjem til mamma og pappa for å vaske. Huseieren har en maskin hos seg som jeg kan bruke, men når jeg ofte kommer hjem etter 10 på kvelden på grunn av jobb og sånn, så passer jo det veldig dårlig. Har jeg rett til å kreve ny maskin eller lavere husleie?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Er i puberteten og tenker mye på sex

Du har kanskje knapt begynt å merke at du er i puberteten, men likevel tenker du mange seksuelle tanker. Eller du er godt i gang med puberteten, og hodet er fylt av sextanker. Nesten hele tiden. Det kan være plagsomt, flaut, ekkelt og slitsomt, men er veldig vanlig og helt normalt.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer