Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan man heve leiekontrakt pga. dårlig lydisolering

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg leier en hybel under utleieren min, og har bodd der siden 30mars 2017. Kontrakten er tidsbestemt, og de 9 første mnd er det ikke adgang for partene til å si opp avtalen, deretter 3mnd oppsigelse. Kort tid etter jeg flyttet inn viste hybelen seg å ikke være lydisolert, noe som sto i leieannonsen og som var avgjørende for at jeg ville leie der. Utleier klager på at jeg bråker selvom jeg ikke er hjemme, selv forstyrrer hun meg med sin støy - men det er urelevant mener henne. I tillegg forventer utleier at jeg skal sitte barnevakt for henne m.m, men som jeg ikke har tid til. Utleier blir sint på meg når jeg låser meg inn om kvelden etter jobb (jobber turnus + gammel dør, som hun vet om) og når jeg generelt beveger meg i hybelen, når jeg er hjemme der må jeg hviske hele dagen. Jeg håper på å komme meg ut allerede nå, men lurer på hvordan dette er iforhold til kontrakten? Og i tillegg at utleier sa det skriftlig var lydisolert, og så er det lytt. Håper på svar! Haster.

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer