Hopp til hovedinnholdet

Kan vi flytte?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) Meg og kjæresten vil flytte sammen etter videregående. Når vi flytter ut, er jeg 18 og han er 17(jeg er student og han er lærling). Vi vil flytte dit jeg kommer inn på universitet som mest sannsynlig vil bli i Kristiansand. Han blir ferdig med 2.året på yrkeslinja bygg og anlegg når jeg blir ferdig i 3.kl på videregående. Så han vil da se etter lærlingplass i Kristiansand. Er det mulig når han da har fullført 1 og 2.året på en skole i en annen by å søke på lærlingplass i Kristiansand? Er det forslag til hvor han kan søke om lærlingplass i Kristiansand da han har gått bygg og anlegg? Så var det bolig. Vi vil ha en bolig der bare vi 2 deler bolig med hverandre til en grei billig pris. Hva er det beste å valge for oss? Vi har lite peilingen på bolig der bare vi 2 kan bo. Hva kan valgene være for oss når det gjelder bolig for bare oss 2? Er det lelighet eller er det bedre alternativ? Noen linker eller sider kunne vært nyttige om dere kunne funnet noe som hadde passet oss!

SVAR

Besvart 22.08.2017 11:13:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vil du bo i kollektiv?

Å bo i kollektiv er fint for deg som ikke vil bo alene, som vil spare penger og ha det sosialt. Men tenk gjennom dette før du velger hvem du skal bo med.

 

Les mer
attach_file

Slik finner du hybel eller leilighet

Er du på boligjakt? Da kan disse tipsene komme godt med.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til videregående opplæring

Ingen kan tvinge deg til å gå på videregående, men i Norge har du rett til skoleplass eller et annet opplæringstilbud. Dette kaller vi ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Slik skaffer du læreplass

Går du et yrkesfaglig utdanningsprogram? Skal du snart ut i læretid, men er litt usikker på hva det egentlig innebærer? For å kapre læreplass i drømmebedriften, er det lurt å starte jakten tidlig!

 

Les mer
attach_file

Derfor bør du søke studentbolig

Som leietaker i en studentbolig tar studentsamskipnaden ansvar for huset i sin helhet, og du kan fokusere på deg selv og studiene. Det er stor rift om studenthyblene hvert år, så søk i god tid.

 

Les mer
account_circle