Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg få boliglån som student?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg er en jente på 23 år, og studerer i utlandet. Det vil si at jeg får støtte fra Lånekassen. Jeg er ferdig med studiene mine om 3 år. Men jeg ønsker å kjøpe en bolig så snart som mulig. Jeg jobber i sommeren, og av og til i små ferier når jeg er i Norge til jul eller påske. Spørsmålet mitt er: Kan jeg få boliglån selv om jeg har studielån? Hvis ja, så hvordan er det mulig? Jeg vet at jeg må ha Sikkerhet og hvis det kan fikses så er det mulig å få Boliglå? Altså studerer jeg i utenfor Norge og for eks: foreldrene kan bo der og betale regninger til huset, eller leiligheten kan leies. Begge foreldrene mine har 0kr som lån i gjeld. Men de er for gamle å få lån opp til 3mill. Derfor ville jeg søke lån for meg selv. Takk på forhånd for deres svar :)

SVAR

Besvart 18.09.2017 16:18:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjøpe bolig - hvem kan få lån?

Lønner det seg å kjøpe, og hvem kan få lån? Her kan du lese om startlån fra Husbanken, samt andre nyttige tips til deg som vurderer å kjøpe noe eget.

 

Les mer
attach_file

Startlån

Planer om å kjøpe din første bolig? Du kan søke kommunen din om gode startlån.

 

Les mer
attach_file
attach_file

Så lenge må du spare for å kjøpe bolig

Selv om det kanskje føles fjernt, kan det være veldig lurt å starte å spare til egen bolig allerede nå. Sjekk hvor lenge du må spare for å kunne kjøpe din første bolig.

 

Les mer
attach_file

Spar til egen bolig med BSU

BSU er en forkortelse for boligsparing for ungdom. Men hvilke fordeler får du egentlig, og hva kan du bruke sparepengene til?

 

Les mer
account_circle