Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvor mye penger kan jeg få av NAV?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er jente på 18 år som har snakket med både skole og psykolog om å flytte ut, fordi hjemme situasjonen er ikke bra for meg og dem mener at det beste for meg er å flytte ut. Jeg lurte litt på hvor mye det er normalt å få av Nav? Til leie og støm osv. Jeg har dessverre ikke jobb, men driver å søker rundt og vis nav vil hjelpe meg med å få en jobb så er jeg så klart for å arbeide, men jeg går også på skole i alle fall ut til sommeren 2018 så etter sommerferien/eller i sommerferien så tenker eg at jeg skal ut i lære i 2 år. (Går barn og ungdom). Så då er jo mulighet for å få litt penger fra arbeide også men trenger hjelp til eg føler at jeg har økonomi til å klare å holde en bolig osv. Jeg er veldig redd for å komme i gjeld til Nav som er veldig høy. Men også er det viktig for meg og min helse å komme meg ut av det hjemme eg bor nå. Så vær så snil å svar raskt!<3 Klem H - jente 18 år.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer