Hopp til hovedinnholdet

Lurer på hva som skjer ved tvangssalg. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har noen spørsmål om tvangssalg av bolig og hva som skjer etter dette. Kort bakgrunn: Min far forlot min og lot henne sitte med en ufrivillig deltidsjobb og en haug av gjeld som uten hennes viten var blitt pantlagt i hennes hus. Hans gjeld, hennes hus (betalt av arv). Nå skal familiehjemmet våres tvangsselges p.g.a gjelden hans. Han har flyttet til utlandet og myndigheten gjør ikke store forsøk på å få kontakt med han. Min mor og jeg har ingen mulighet til å betjene slik stor gjeld eller i det minste en sjanse for å få et lån i en bank. Ho har en deltidsbutikkjobb og gjennomsnittlig utbetalt 8000 kr. per mnd. Her er det ikke engang rom for leie eller daglige utgifter i tillegg. Vi har stadig vært på leit etter mer eller andre jobber uten lykke. Ingen tillegge fås om man ikke har jobber 100% og det var i fortiden ikke mulig ved siden av å oppdra tre barn. Nå skal huset tvangsselges innen to uker. Hva skjer da? Hvem hjelper en i verdens rikeste land? Havner en da på gata?

SVAR

Besvart 15.10.2017 20:42:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvem har rett på økonomisk hjelp?

Økonomisk stønad skal gis til alle som trenger hjelp for å overvinne eller tilpasse seg en vanskelig livssituasjon.

 

Les mer
attach_file

Bekymrer meg over familiens økonomi. Hva kan jeg gjøre?

Bekymrer du deg mye over familiens økonomi? Dette er ikke ditt ansvar, men du er ikke alene og det finnes hjelp der ute.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle