Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Lurer på hva som skjer ved tvangssalg. 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har noen spørsmål om tvangssalg av bolig og hva som skjer etter dette. Kort bakgrunn: Min far forlot min og lot henne sitte med en ufrivillig deltidsjobb og en haug av gjeld som uten hennes viten var blitt pantlagt i hennes hus. Hans gjeld, hennes hus (betalt av arv). Nå skal familiehjemmet våres tvangsselges p.g.a gjelden hans. Han har flyttet til utlandet og myndigheten gjør ikke store forsøk på å få kontakt med han. Min mor og jeg har ingen mulighet til å betjene slik stor gjeld eller i det minste en sjanse for å få et lån i en bank. Ho har en deltidsbutikkjobb og gjennomsnittlig utbetalt 8000 kr. per mnd. Her er det ikke engang rom for leie eller daglige utgifter i tillegg. Vi har stadig vært på leit etter mer eller andre jobber uten lykke. Ingen tillegge fås om man ikke har jobber 100% og det var i fortiden ikke mulig ved siden av å oppdra tre barn. Nå skal huset tvangsselges innen to uker. Hva skjer da? Hvem hjelper en i verdens rikeste land? Havner en da på gata?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer