Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Plikt til å betale husleie i oppsigelsestiden 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har 3mnd oppsigelse,men på grunn av muggsopp på soverom og legeerklæring på at detter er skadelig for meg sa jeg opp umiddelbart. Byggmann var inne og målte og har dokument over 30% fukt i vegg. Utleier mente dette var brukerfeil. Jeg flyttet 15 okt,men fikk ikke møtt utleier for leveringen av nøkler, utleier var i leilighet 24 okt og byttet lås og forlanger leie ut oppsigelses tiden (ut desember) 30 okt ble leilighet Lagt ut for leie på Finn.no med ledig fra 1 Nov, men annonsen er slettet igjenn. 1 nov hadde han takstmann som ikke målte noe fukt i leiligheten (etter utleier har vasket og varmet opp og mulig tørket rommet) han truer med namsfogden opp pengene ikke blir betalt? Har han rett til å kreve leie etter bytting av ytterdørlås og jeg ikke har tilgang til leiligheten? Husleia er på 12000,- PR mnd. Hilsen en svært oppgitt jente

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer