Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Flytte på hybel - kan jeg beholde psykologen jeg går til?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 18 år som tenker på å flytte på studentbolig til høsten. Synes hele den prosessen er ganske skremmende og vanskelig for jeg føler jeg ikke vet hva jeg må gjøre for å flytte hjemmefra. Jeg sliter en del med angst og depresjon som gjør alt en del vanskeligere. Jeg går til psykolog en gang i uka og lurer på en del ting rundt det. Jeg tenker utrolig nok på å flytte ut av fylket mitt, og derfor også ut av kommunen. Hva skjer da med psykologtimene mine? Må jeg begynne hos en ny psykolog i den nye kommunen? Hvordan fungerer det hele? Og en annen ting, jeg har en katt som jeg er veldig knyttet til. Katten min er en stor hjelp for meg når angstanfallene og panikkanfallene er vanskelig å takle alene. Jeg er fult klar over reglene til UiA om at det ikke er lov med dyr i studentboligene. Men hva skal jeg gjøre med katten min? Er det ingen mulighet for å få lov til å ta han med? Har dere noen generelle tips og råd til en nervøs og bekymret jente som skal flytte?

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer