Hopp til hovedinnholdet

Truende utleier

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er i en litt kjip situasjon med utleier. Jeg har en kontrakt som er full av mangler og feilbeskrivelser. Jeg har også betalt husleie kontant til huseier etter hans ønsker. I kontrakten vår så er det en tidsbestemt leieperiode på tre år. Men for noen uker siden så ringte han meg og sa at han måtte si meg opp, fordi han måtte selge huset og ville da selge det tomt. Han er truende og veldig pågående så jeg gikk med på det. Han sa at jeg hadde frem til 01 April til å være ute. Så det er 2 månder oppsigelse. I tillegg så står det at jeg leier 60 kvadrat, noe som er feil. Jeg leier over 70% av en enebolig, det er minst 160 kvadrart. Men uansett, jeg sa jeg kunne flytte etter mye press. Nå får jeg veldig mye utgifter med flytting og har derfor ikke penger til husleien. Nå truer han med å hive ut alle tingene mine i løpet av uken og å sende sine 7 brødre etter meg. Hva skal jeg gjøre? Jeg er helt rådvill. Hva kan jeg gjøre når jeg blir helt overkjørt av huseier?

SVAR

Besvart 26.02.2018 16:43:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette må du vite om leiekontrakten din

Kan du skrive leiekontrakt når du er under 18 år? Kan utleier øke husleien når som helst? Her får du svar på noen av de vanligste spørsmålene om å leie bolig.

 

Les mer
attach_file

Dine rettigheter som leietaker

Visste du at du har rett til å nekte utleier adgang til hybelen eller leiligheten din? Sjekk oversikten for noen av de viktigste rettighetene du har som leietaker.

 

Les mer
attach_file

Dette er ditt ansvar når du leier bolig

Når du leier bolig er det flere ting du har plikt til å gjøre. Her får du oversikt over noe av det du har ansvar for som leietaker.

 

Les mer
account_circle