Hopp til hovedinnholdet

Hun vil flytte med kjæresten, men mor er imot flyttinga

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei dere. Jeg har planer om å flytte hjemmefra sommeren 2019 for å gå på skole. Planen er å flytte fra her jeg nå bor i Oslo og flytte sammen med kjæresten min utenfor Bergen. Jeg har kjent ham i over 12 år og vi har vært sammen i 3 av de 12 årene. Jeg har allerede bestemt meg for at jeg vil det, men min mor er helt imot at jeg flytter. Hun endrer alltid samtaleemnet når det kommer opp og hun vil helle at jeg skal flytte til England for å gå på skole enn å flytte til Bergen. Min mor har kjent familien hans i mange år men er fortsatt helt imot flyttinga. Jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal gjøre. Jeg har som sagt bestemt meg, men jeg er redd for å starte en stor krangel vi ikke kommer oss over. Noen forslag til hvordan jeg kan overtale henne til å være litt mer på min side?

SVAR

Besvart 24.05.2018 23:14:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Når kan du flytte hjemmefra?

Du har ingen rett til å flytte hjemmefra før du er myndig (fylt 18 år). Men er du og foreldrene dine er enige om at du kan flytte, er det ingen lov som hindrer deg.

 

Les mer
account_circle