Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Når kan jeg tidligst søke studentbolig?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg skal studere i Trondheim høsten 2019 (altså om et år). Jeg vil begynne å søke studentbolig så tidlig som mulig, fordi jeg vil helst bo alene første året, så jeg vil sikre meg bolig fort. Jeg skal gå på musikkonservatoriet, og har tidligere søkefrist enn andre på grunn av opptaksprøve i februar. Søkefristen min er 15. desember. Hvor tidlig kan jeg begynne å søke om studentbolig gjennom SiT? Kan jeg gjøre det så fort jeg har søkt opptak i november/desember, eller før den tid? Eller må jeg vente til januar? Jeg vet jeg er tidlig ut med å tenke på dette, men jeg er veldig ambisiøs og liker å ha ting på stell.

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer