Hopp til hovedinnholdet

Spørsmål om oppsigelsestid og mangler

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Har ett spørsmål angående oppsigelsestid på hybel. Fikk tildelt hybel via studentsamskipnaden, men bygget er ikke i like bra stand som annonsert, og jeg kan av helsemessige årsaker ikke bo der (har kronisk hodepine som forverres av den dårlige luften i bygget, samt at jeg reagerer på den massive rekken av kompost som ligger utenfor vinduet). Studentsamskipnaden operer med to mnd. oppsigelsestid, (jeg har selv innbilt meg at oppsigelsestid på hybel er kun én mnd) lurer på om jeg kan slippe å betale to mnd oppsigelse grunnet helsemessige årsaker? Evt legge det på at hybelen ikke har de fasiliteter som var annonsert (fellesrommene krever depositum på 500kr for bruk f.eks, var ikke nevnt i avtale). Med vennlig hilsen sykelig oppgitt elev

SVAR

Besvart 24.08.2018 15:58:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette må du vite om leiekontrakten din

Kan du skrive leiekontrakt når du er under 18 år? Kan utleier øke husleien når som helst? Her får du svar på noen av de vanligste spørsmålene om å leie bolig.

 

Les mer
attach_file

Slik finner du hybel eller leilighet

Er du på boligjakt? Da kan disse tipsene komme godt med.

 

Les mer
attach_file

Dine rettigheter som leietaker

Visste du at du har rett til å nekte utleier adgang til hybelen eller leiligheten din? Sjekk oversikten for noen av de viktigste rettighetene du har som leietaker.

 

Les mer
account_circle