Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan skal vi registrere på NAV at vi er samboere?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en gutt på 18 som har en kjæreste på 19 og vi skal flytte sammen, men begge 2 går på nav og får bare livsopphold og støtte til vår ver leilighet og vi lurte på hvordan vi setter oss som samboere hoss nav, må vi bare søke på et eget skjema, eller må vi ha bodd ilag over enn lengre periode? For vi vil flytte ilag, men er ikke sikker på hvordan vi gjør dette ettersom vi er midlertidig under nav til vi får oss jobb. Er det bare til og finne leilighet skrive kontrakt og søke på den sammen eller må det gjøres noe mer?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer