Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg ha boliglån og studielån samtidig.?

account_circle

SPØRSMÅL

Neste år skal jeg starte på studier, så da må jeg finne meg en bolig. Studiet går over 5 år, og det kan hende jeg kommer til å bo der lengre enn det. Derfor vurderer jeg å kjøpe meg en leilighet, i stedet for å leie. Det jeg lurer på, er om jeg kan få studielån, når jeg samtidig har et boliglån? Hvis jeg kan få det, er det slik at jeg da kan betale ned på boliglånet med studielånet? Hvis vi sier jeg har en inntekt på 150 000 kr i året, da vil jeg få fullt studielån, men vil jeg få boliglån med en så liten inntekt? Boliglånet vil nok komme på rundt 1 000 000 kr, og har kanskje 150 000 kr i egenkapital.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer