Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg ommøblere i leilighet jeg leier?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg leier en delvis møblert leilighet med seksjon, kommode og skjenk. Utleier nekter meg å flytte disse rundt i leiligheten etter eget behov, og jeg må alltid be om hjelp fra henne ved ommøblering av større ting, selv om jeg meget godt klarer dette uten å lage riper i gulv. Og om noe skal henges opp på veggene skal hun inn for å gjøre det for meg. Vegger med tapet får jeg ikke henge noe på, og har fått beskjed om at ingen skap skal stå inntil tapetserte vegger. Kan hun virkelig stille krav som dette når jeg betaler dyrt for å bo her? I leiekontrakten står det at hun skal henge opp ting her, men ingenting om ommøblering.

SVAR

Besvart 09.11.2018 15:18:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette må du vite om leiekontrakten din

Kan du skrive leiekontrakt når du er under 18 år? Kan utleier øke husleien når som helst? Her får du svar på noen av de vanligste spørsmålene om å leie bolig.

 

Les mer
attach_file

Dine rettigheter som leietaker

Visste du at du har rett til å nekte utleier adgang til hybelen eller leiligheten din? Sjekk oversikten for noen av de viktigste rettighetene du har som leietaker.

 

Les mer
attach_file

Dette er ditt ansvar når du leier bolig

Når du leier bolig er det flere ting du har plikt til å gjøre. Her får du oversikt over noe av det du har ansvar for som leietaker.

 

Les mer
account_circle