Hopp til hovedinnholdet

Jeg så muligens skjeggkre i leiligheten, hva kan vi forvente?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Igår kveld slo samboeren min på og av lyset litt i stuen. Vi pleier vanligvis å ikke ha på lys om kveldene. Da fikk han øye på noe som pilte utrolig raskt over gulvet når det var mørkt og fikk drept den etter å ha prøvd litt. Han mener dette var skjeggkre. Min største frykt. Han moste den under papir, men jeg så halen var sølvfarget. Kanskje en nymfe? Igår kveld støvsugde vi alle lister og gulv og satte limfeller beregnet på sølvkre i kroker. Ingen napp.. Hva kan vi forvente nå? Jeg er livredd og har angst for insekter og tror jeg ser en hver gang. Jeg som har vært så forsiktig med å pakke opp ting utenfor leiligheten osv. Vi bor forresten i blokk. Vi har aldri sett en slik før her inne og vi har bodd her i ca 6 mnd. Vi vurderer å flytte allerde, men må vente til oppsigelsen er over. Eggene tar jo tre år å klekke ut(?). Kjenner dette er psykisk belasting og er livredd for å se en hele tiden. :(

SVAR

Besvart 23.11.2018 12:58:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dine rettigheter som leietaker

Visste du at du har rett til å nekte utleier adgang til hybelen eller leiligheten din? Sjekk oversikten for noen av de viktigste rettighetene du har som leietaker.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
account_circle