Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hva skjer med kontrakten når utleier selger boligen?

account_circle

SPØRSMÅL

Eg leier hybel, og nå har eier over huset, overført det til datter og hva rettigheter har eg da, kan nye eiere øke husleie stig mer indesIndeksregulering? Og ny eier ønske og ta over internett mitt, og e har epost alt det og det vil bli tapt. Så e sa nei ønske å betal internett sjøl er det oppsigelse grunn? Jeg har og betalt depositum 8000, og hva regler er det, når ny eier er i familien til tidligere eier. Ska e kreve at depositum utbetalt eller overflytta til ny huseier navn?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer