Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg kjøpe bolig i en annen kommune?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg tenkte å kjøpe meg en bolig i en annen kommune enn min hjemkommunen (Trøndelag området), men da lurer jeg på om jeg kan få boliglån fra min bank i hjemkommunen til å kjøpe meg bolig i en annen kommunen i Oslo område? Er banken (i min hjemkommunen) villig/godtar min forespørsel om boliglån dersom jeg avklarer dette (til å kjøpe meg bolig i en annen kommune enn min hjemkommune) med banken på forhånd, og itillegg har jeg søkt boliglån tidligere og fikk ja til det fra samme banken. Kan banken i min hjemkommune akseptere at jeg får lån her ifra til å kjøpe meg bolig i en annen kommune dersom mine økonomiske situasjoner er stabil? Takk på forhånd.

SVAR

Besvart 09.01.2019 11:30:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ikke råd til egen bolig? Du kan ha krav på bostøtte

Har du dårlig økonomi kan du få hjelp av Husbanken og kommunen din til å skaffe deg bolig. Les mer om du er en av de som kan få støtte.

 

Les mer
attach_file

Kjøpe bolig - hvem kan få lån?

Lønner det seg å kjøpe, og hvem kan få lån? Her kan du lese om startlån fra Husbanken, samt andre nyttige tips til deg som vurderer å kjøpe noe eget.

 

Les mer
attach_file

Startlån

Planer om å kjøpe din første bolig? Du kan søke kommunen din om gode startlån.

 

Les mer
attach_file

Hva koster det å bo?

Hva bruker du penger på når du bor for deg selv? Sett opp et budsjett, så får du kontroll over pengene dine.

 

Les mer
attach_file

Spar til egen bolig med BSU

BSU er en forkortelse for boligsparing for ungdom. Men hvilke fordeler får du egentlig, og hva kan du bruke sparepengene til?

 

Les mer
account_circle