Hopp til hovedinnholdet

Utleier sier jeg vasket for dårlig da jeg flyttet. Kan han kreve betaling?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Har nylig avsluttet et leieforhold. Fra starten av påsto huseieren at depositumkonto var unødvendig og vi endte opp med å følge hans råd. Videre har så fant vi ut av at vi betalte strømmen for sokkelleiligheten under oss, dette fikk vi ingen beskjed om før vi tok det opp. De siste 3mnd kom vi til en enighet om å bruke depositumet som leie slik at vi kunne flytte tidligere å slippe dobbel leie. Etter å ha vasket ut og ryddet fikk vi klage over at det ikke var godt nok, da gikk vi over det igjen. (Syntes selv det så ganske greit første gang.) For ikke så lenge siden sendte han en melding der han påsto det fortsatt ikke var godt nok ryddet og vasket(skrubbet gulvene i timesvis for andre gang). Nå sier han enten kommer jeg å fikser det atter igjen, ellers sender han faktura. Har han lovlig krav på dette? Vi har ingen depositum igjen, og iflg kontrakten er leieforholdet over. Skulle det vært medhold i klagen hans burde vel ikke det ha noe å si mtp at vi ikke har dep. konto engang?

SVAR

Besvart 11.02.2019 11:39:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette må du vite om leiekontrakten din

Kan du skrive leiekontrakt når du er under 18 år? Kan utleier øke husleien når som helst? Her får du svar på noen av de vanligste spørsmålene om å leie bolig.

 

Les mer
attach_file

Dine rettigheter som leietaker

Visste du at du har rett til å nekte utleier adgang til hybelen eller leiligheten din? Sjekk oversikten for noen av de viktigste rettighetene du har som leietaker.

 

Les mer
attach_file

Dette er ditt ansvar når du leier bolig

Når du leier bolig er det flere ting du har plikt til å gjøre. Her får du oversikt over noe av det du har ansvar for som leietaker.

 

Les mer
account_circle