Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hjelp ti å flytte hjemmefra og betale regninger

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er gutt på 17 og ønsker og flytte og jobbe men kan jeg jobbe når jeg er 17 og kan jeg få sosialhjelp men vil ha busskort men jeg vet ikke hvordan man gjør det så kan dere linke siden og vil ha jobb og sosial hjelp men er usikker på om når jeg kan få sosialhjelp fyller 21 i april men jeg vet ikke hvordan man kan søke sosialhjelp og jeg har noen fakturar jeg må betale og jeg har mista brikken og jeg har dnb bankkort jeg må bestille brikke og jeg vet ikke hvordan man gjør det så kan dere linke siden men må mamma betale sim kort abnomang fordi jeg er 20og er barn har jeg rett til å betale faktura og link siden på sosialhjelp og busskort og hvordan bestille brikke jeg trenger hjelp plz jeg jeg må betale inne 29 mars

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer