Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan NAV nekte å gi penger fordi du går på skole?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg fikk vite av nav at jeg skulle få penger av de for å bor for meg selv fordi jeg ikke kan bo hjemme. Men jeg måtte vente med å søke før jeg fikk leilighet.Når jeg fikk det så nekter de å gi meg penger og sier de ikke kan gi meg fordi jeg går vgs, men jeg er snart ferdig og skal ut som lærling. De sier at det er barnevernet som skal hjelpe meg men de nekte rå hjelpe meg med noe. Så jeg lurer på om det er sånn at nav kan nekte å gi penger bare fordi du går på skole? Jeg har en jobb men tjener ikke nok til å overleve. Så syns dette er veldig rart når de nekter å hjelpe meg og mener jeg overlever med 2000kr i mnd men er ikke nok til husleie.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer