Hopp til hovedinnholdet

Flau over hjemmet mitt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er veldig usikker på hvor jeg skal begynne her! Jeg tok bare et tema som var nærmest det jeg lurer på! Jeg har en kjæreste på 17 (det er sikkert ikke det viktigste å meddele) vi har det så fantastisk sammen, og vi har vært sammen i et halvt år. Vi er for det meste hos han, men av og til hos meg også. Han har møtt foreldrene mine, og jeg har møtt hans. Problemet mitt her et at mamma og pappa ikke pusser opp kjøkkenet vårt for de bruker pengene på andre ting. Vi har en vanlig økonomi. Ingenting er ødelagt, men gammelt og slitt. Han har det så fint og et stort hus i forhold til vårt. Jeg aner ikke hva som er problemet mitt, siden det er veldig merkelig...Jeg synes det er veldig flaut å ta han med på kjøkkenet.. så prøver å bruke unnskyldinger som om at jeg er veldig flau over foreldrene mine. Hva skal jeg gjøre? Jeg vil jo ikke være flau over en så barnslig ting.

SVAR

Besvart 31.05.2019 14:38:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.no – kvalitetssikret informasjon til ungdom

Ung.no er det offentliges informasjonskanal for ungdom. Her får du svar på det du lurer på. Nettstedet er drevet av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir).

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle