Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Utleier har ikke overholdt avtalen om oppussing før overtakelse.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har undertegnet en leiekontrakt 5/5-19. Avtalen var at jeg skulle flytte inn 1/6-19. I avtalen skulle det bli satt inn peis og det skulle legges nytt gulv + male leiligheten (ingenting er gjort). Nå har jeg fått informasjon om at det er fyrings forbud på huset. Det er et over 100 år gammel sveitser hus i tre og leiligheten jeg skulle ha er i 3. etg. Det er ikke noen rømningsveier foruten en liten veranda og trappegangen. Jeg har en sønn på 3 år og vill ikke flytte inn under disse forutsetningene. Jeg var ikke klar over fyrings forbudet. Jeg har ikke betalt noe depositum. Han truer meg om at jeg må betale husleie. Må jeg det når han ikke har oppfylt alle punkter?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer