Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Utleier gir ikke informasjon om strømregning i rett tid. Må jeg betale?

account_circle

SPØRSMÅL

Har bodd i en leilighet siden november 2016. i kontrakten står det at strøm kommer i tillegg til husleie. vi ble enige om at jeg skulle få den hver måned. det gikk et halvt år før jeg tilslutt fikk første regning på strømmen. nå har det gått 1,5 år uten at jeg har fått den. har i flere tilfeller send de melding og mail om at jeg vil ha den. ga til slutt opp når de ikke svarte. jeg har nå sakt opp leiligheten. kan de kreve at jeg betaler strøm for det 1,5 året som de har utelatt å sende regning? de har heller ikke fikset en depositum konto i løpet av de to årene jeg har bodd her så de har ikke noe penger der heller de kan ta det fra.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer