Hopp til hovedinnholdet

Utleier gir ikke informasjon om strømregning i rett tid. Må jeg betale?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Har bodd i en leilighet siden november 2016. i kontrakten står det at strøm kommer i tillegg til husleie. vi ble enige om at jeg skulle få den hver måned. det gikk et halvt år før jeg tilslutt fikk første regning på strømmen. nå har det gått 1,5 år uten at jeg har fått den. har i flere tilfeller send de melding og mail om at jeg vil ha den. ga til slutt opp når de ikke svarte. jeg har nå sakt opp leiligheten. kan de kreve at jeg betaler strøm for det 1,5 året som de har utelatt å sende regning? de har heller ikke fikset en depositum konto i løpet av de to årene jeg har bodd her så de har ikke noe penger der heller de kan ta det fra.

SVAR

Besvart 03.06.2019 11:24:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette må du vite om leiekontrakten din

Kan du skrive leiekontrakt når du er under 18 år? Kan utleier øke husleien når som helst? Her får du svar på noen av de vanligste spørsmålene om å leie bolig.

 

Les mer
attach_file

Dette er ditt ansvar når du leier bolig

Når du leier bolig er det flere ting du har plikt til å gjøre. Her får du oversikt over noe av det du har ansvar for som leietaker.

 

Les mer
attach_file

Hvordan tar du opp ting med utleier?

Hva gjør du når møblene er ødelagte eller toalettet er tett i boligen du leier? Her får du tips om hvordan du kan ta opp ting med utleier.

 

Les mer
account_circle