Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg slippe oppsigelsestid når utleier er fæl mot meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg bor i kollektiv jeg og 3 andre. Jeg er den eneste jente som bor her han som leie ut seier, at det er meg som skal vaske her siden jeg er kvinne og når de andre ikke rydde opp etter seg så seier han veldig ofte at det er meg som må rydde det opp. en annet ting som er med han er at når han komme her og banke til meg og jeg er ikke på rommet mitt så åpne han det og når inn og det har han jo ikke lovt til. vanne på det stede jeg bor på er dårlig men han vil ikke fikse det. jeg har lyst p finne noe nytt siden jeg klarer ikke mer å bor her siden det går over min helse. så spørsmålet mitt er jeg har 2 måneder oppsigelsestid men, hvis det er så dårlig forhold her og han som leie ut er ikke grei mott med har jeg rett på mindre oppsigelse ?

SVAR

Besvart 07.06.2019 12:57:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette må du vite om leiekontrakten din

Kan du skrive leiekontrakt når du er under 18 år? Kan utleier øke husleien når som helst? Her får du svar på noen av de vanligste spørsmålene om å leie bolig.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Hvordan tar du opp ting med utleier?

Hva gjør du når møblene er ødelagte eller toalettet er tett i boligen du leier? Her får du tips om hvordan du kan ta opp ting med utleier.

 

Les mer
attach_file

Hvordan sier jeg opp leieavtalen?

Ønsker du å si opp leieavtalen din, men usikker på når og hvordan du skal gjøre det? Det er lurt å sjekke hva som er avtalt i leiekontrakten din, men også det som står i husleieloven.

 

Les mer
attach_file

Hva er diskriminering?

Diskriminering kan forklares med at noen behandles forskjellig på en usaklig måte. Dette kan skyldes manglende kunnskap, og ikke et ønske om å behandle folk forskjellig.

 

Les mer
account_circle