Hopp til hovedinnholdet

Utleier nekter å redusere leien når vi skaffet eget internett.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Flyttet inn i ny leilighet i år i mai. Vi betaler 10500kr med inkludert strøm og Internett. Vi har problemer med at internettet er alt for tregt/fungerer av og til ikke spesielt da jeg og samboer trenger å bruke det samtidig. Vi har 30mbps som deles med hele bygningen (4 etasjer) som er ganske dårlig. Vi bestemte oss for å få vårt eget internet som vi kan betale for selv, men utleier nekter å ta av en hundre lapp eller to av husleien. Er dette lov? Vi betaler til og med selv for installasjon av egen ruter i en leilighet som ikke en gang er vår. Utleier sier hun ikke vil ta noe av husleie fordi vi har brukt mer strøm og vil heller øke prisen på husleien, men det kan vell ikke utleier gjøre før vi har bodd her i minst 12mnd, spesielt da vi må begynne å betale for vårt egen internet?

SVAR

Besvart 20.06.2019 14:32:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette må du vite om leiekontrakten din

Kan du skrive leiekontrakt når du er under 18 år? Kan utleier øke husleien når som helst? Her får du svar på noen av de vanligste spørsmålene om å leie bolig.

 

Les mer
attach_file

Hvordan tar du opp ting med utleier?

Hva gjør du når møblene er ødelagte eller toalettet er tett i boligen du leier? Her får du tips om hvordan du kan ta opp ting med utleier.

 

Les mer
attach_file

Dine rettigheter som leietaker

Visste du at du har rett til å nekte utleier adgang til hybelen eller leiligheten din? Sjekk oversikten for noen av de viktigste rettighetene du har som leietaker.

 

Les mer
account_circle