Hopp til hovedinnholdet

Utleier tar seg inn hos oss, og vi føler oss utrygge. Kan vi flytte?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

vi er tre jenter på 17 år som leier hybel sammen. hybeleieren er en godt voksen mann, og vi har merket at han er litt pågående, og da mener vi at , når en av oss skal dusje kommer han ned til oss, og står i gangen. Men når vi er ferdig dusjet løper han raskt opp til sin værelse. Vi har bodd her i 3 dager, og ikvell kl.11:30 ca kom han inn på rommet til en av oss, uten å kakke på., det har skjedd flere ganger. De første dagene var han også sånn men ikke så intense som ikvelld, men vi trodde han skulle gi seg etter hvert.. Han har fått nr til oss alle så han kan fullt mulig sende oss meldinger der hvis det skulle være noe. vi tørr ikke å snakke eller si ifra til han fordi vi synes han er skummel. Vi har lyst til å fløtte men har 1 års bindingstid. Hilsen 3 jenter som føler seg utrygge. Hva burde vi gjøre.

SVAR

Besvart 20.08.2019 15:45:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette må du vite om leiekontrakten din

Kan du skrive leiekontrakt når du er under 18 år? Kan utleier øke husleien når som helst? Her får du svar på noen av de vanligste spørsmålene om å leie bolig.

 

Les mer
attach_file

Dine rettigheter som leietaker

Visste du at du har rett til å nekte utleier adgang til hybelen eller leiligheten din? Sjekk oversikten for noen av de viktigste rettighetene du har som leietaker.

 

Les mer
attach_file

Hvordan tar du opp ting med utleier?

Hva gjør du når møblene er ødelagte eller toalettet er tett i boligen du leier? Her får du tips om hvordan du kan ta opp ting med utleier.

 

Les mer
account_circle