Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Utleier tar seg inn hos oss, og vi føler oss utrygge. Kan vi flytte?

account_circle

SPØRSMÅL

vi er tre jenter på 17 år som leier hybel sammen. hybeleieren er en godt voksen mann, og vi har merket at han er litt pågående, og da mener vi at , når en av oss skal dusje kommer han ned til oss, og står i gangen. Men når vi er ferdig dusjet løper han raskt opp til sin værelse. Vi har bodd her i 3 dager, og ikvell kl.11:30 ca kom han inn på rommet til en av oss, uten å kakke på., det har skjedd flere ganger. De første dagene var han også sånn men ikke så intense som ikvelld, men vi trodde han skulle gi seg etter hvert.. Han har fått nr til oss alle så han kan fullt mulig sende oss meldinger der hvis det skulle være noe. vi tørr ikke å snakke eller si ifra til han fordi vi synes han er skummel. Vi har lyst til å fløtte men har 1 års bindingstid. Hilsen 3 jenter som føler seg utrygge. Hva burde vi gjøre.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer