Hopp til hovedinnholdet

Har et vanskelig forhold til mammas kjæreste

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg bor med min mamma og hennes jente samboer. Mamma er lesbisk. Men jeg føler meg aldri velkommen her hjemme lenger, angsten blir verre og verre og det er mest pga av samboeren til mamma. Hun klager nesten på alt man gjør og bare man hører på litt høy musikk klikker hun nesten. Og idag spilte jeg høy musikk i en times tid når hun var borte og hun hørte musikken når hun kom inn døra, så nå skal hun sikkert klage på dette også og si det til alle venninnene sine. Sitter man for mye i stua er det gale. Sitter man for lenge oppe er det gale. Syns du det er greit å klage på alt man gjør???? Jeg kan ikke leve i mitt eget hjemmet lenger.Jeg savner når kun jeg og mamma bodde sammen,skulle ønske vi aldri hadd flyttet sammen med kjæresten hennes. Men mamma ville ikke høre på meg, vi har bodd sammen siden DES ifjor. Så nå skal jeg flytte for meg selv, for klarer virkelig ikke dette mer. Skader meg selv pga av dette. Leter etter leilighet nå.

SVAR

Besvart 27.08.2019 09:57:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle mammas eller pappas nye kjæreste

Det kan være vanskelig å finne seg i at mamma eller pappa har fått ny kjæreste. Kanskje du får stesøsken i tillegg? Her får du noen tips som kanskje kan hjelpe deg.

 

Les mer
account_circle