Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Har et vanskelig forhold til mammas kjæreste

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg bor med min mamma og hennes jente samboer. Mamma er lesbisk. Men jeg føler meg aldri velkommen her hjemme lenger, angsten blir verre og verre og det er mest pga av samboeren til mamma. Hun klager nesten på alt man gjør og bare man hører på litt høy musikk klikker hun nesten. Og idag spilte jeg høy musikk i en times tid når hun var borte og hun hørte musikken når hun kom inn døra, så nå skal hun sikkert klage på dette også og si det til alle venninnene sine. Sitter man for mye i stua er det gale. Sitter man for lenge oppe er det gale. Syns du det er greit å klage på alt man gjør???? Jeg kan ikke leve i mitt eget hjemmet lenger.Jeg savner når kun jeg og mamma bodde sammen,skulle ønske vi aldri hadd flyttet sammen med kjæresten hennes. Men mamma ville ikke høre på meg, vi har bodd sammen siden DES ifjor. Så nå skal jeg flytte for meg selv, for klarer virkelig ikke dette mer. Skader meg selv pga av dette. Leter etter leilighet nå.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer