Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har skjeggkre i boligen. Kan utleier skylde på meg?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg leier en leilighet hvor jeg har bodd i ett halvt år. Når jeg flyttet inn kjøpte jeg varer fra Ikea som jeg pakket ut inne i leiligheten. Når jeg pakket ut eskene så jeg ett skjeggkre i embalasjen som jeg klarte å drepe. Noen uker senere observerte jeg skjeggkre flere steder i leiligheten og sa i fra til utleier. Jeg spurte om de hadde hatt problemer med dette før og informerte om at jeg så skjeggkre i embalasjen fra Ikea. Fikk ikke noe svar fra utleier og prøver nå å bli kvitt problemet på egen hånd før jeg eventuelt flytter ut. Kan utleier skylde på meg og ta depositumet hvis nestemann som flytter inn klager på skjeggkre? Leiligheten er i en blokk, så innsektene kan komme fra hvilken som helst leilighet.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer