Hopp til hovedinnholdet

Jeg har skjeggkre i boligen. Kan utleier skylde på meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg leier en leilighet hvor jeg har bodd i ett halvt år. Når jeg flyttet inn kjøpte jeg varer fra Ikea som jeg pakket ut inne i leiligheten. Når jeg pakket ut eskene så jeg ett skjeggkre i embalasjen som jeg klarte å drepe. Noen uker senere observerte jeg skjeggkre flere steder i leiligheten og sa i fra til utleier. Jeg spurte om de hadde hatt problemer med dette før og informerte om at jeg så skjeggkre i embalasjen fra Ikea. Fikk ikke noe svar fra utleier og prøver nå å bli kvitt problemet på egen hånd før jeg eventuelt flytter ut. Kan utleier skylde på meg og ta depositumet hvis nestemann som flytter inn klager på skjeggkre? Leiligheten er i en blokk, så innsektene kan komme fra hvilken som helst leilighet.

SVAR

Besvart 23.08.2019 16:18:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette er ditt ansvar når du leier bolig

Når du leier bolig er det flere ting du har plikt til å gjøre. Her får du oversikt over noe av det du har ansvar for som leietaker.

 

Les mer
attach_file

Dine rettigheter som leietaker

Visste du at du har rett til å nekte utleier adgang til hybelen eller leiligheten din? Sjekk oversikten for noen av de viktigste rettighetene du har som leietaker.

 

Les mer
account_circle