Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg takler ikke å bo hjemme lenger.

account_circle

SPØRSMÅL

jeg vil komme meg ut av min fars leilighet så fort som mulig. Har allerede bodd på instutisjon og vil ikke inn i på det igjen. jeg takler ikke å bo hjemme lenger. Alt går til helvete. og jeg takler ikke å være hjemme lenger. jeg har skilte foreldre, men kan dessverre ikke bo hjemme hos min mor fordi jeg og mine søsken ikke funker så bra sammen. min far er nesten aldri hjemme, noe som er den beste dalen av dagene mine, for når han kommer hjem er han bare sur. han ga meg ris på rumpa til jeg gikk i 8. klasse, og han virker fortsatt veldig truene. Jeg sitter nå 10 minutter etter et angst anfall hvor jeg spy opp det lille jeg har spist i dag. Noen plis hjelp meg. vil bo alene. klarer ikke mer! klarer ikke MER!

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer