Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Har jeg krav på prisavslag når boligen lider av mangler?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har lest rundt om at man kan ha krav på redusert husleie dersom det er en mangel man ikke kunne se for seg i leiligheten man leier. I kjøkkenet i leiligheten min er det en feilmontert kjøkkenvifte, som gjør at jeg ikke kan lage mat uten at leiligheten blir røyklagt. Dette sa jeg fra om første gang i 11. Juli, og fikk til svar at snekkeren skulle komme etter fellesferien for å se på det. Det er nå 30. August, og jeg har endelig fått bekreftet av huseieren at det monteres ny vifte neste uke. Snekkeren var her for tre uker siden. Kan jeg kreve redusert husleie for de to månedene det tok han å fikse problemet fra jeg først sa ifra? Jeg har betalt full husleie (8500kr) hele tiden, selv om jeg spurte om redusert leie pga. problemene før innbetalingen av leien for august (andre problemer inkluderte lekk dusj og dører som datt av hengsler. Dusjen fikset han relativt fort, dørene ordnet vi med selv da vi ikke ventet på at snekkeren kom etter fellesferien med å kunne gå på do privat).

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer