Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg flytte hjemmefra?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en gutt på 17 snart 18 og lurer på om det er mulig å flytte vekk fra foreldrene mine uten at foreldrene mine eller barneværn blir blandet inn. Orker ærlig ikke mer av foreldrene mine. Jeg vet at de har ansvaret for meg før jeg blir 18 men det er ikke så lenge til og jeg vil virkelig vekk fra de nå så fort som mulig. Helst før jeg fuller 18 fordi det det føles så sinnsykt lenge til når det egt bare er 4 måndter til. Hvis det går så vil jeg gjerne vite hvordan. Takk på forhånd :-)

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer