Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få kjøpt min egen bolig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en gutt på 17, som ubehagelig snart fyller 18. Neste skoleår skal jeg ut som lærling, og jeg vil kjøpe meg en leilighet så fort som mulig. Gjennom arbeid for slekt, konfirmasjonsgaver og deltidsjobber her og der har jeg allerede skaffet rundt 150 000kr som jeg har tenkt skal være en del av egenkapitalen til boliglånet, sammen med det jeg tjener ila. lærlingetiden. Men jeg har 1 bekymring, og det er det med garanti. Jeg har hørt mye om at bankene aller helst vil ha et hus eller lignende verdi i garanti, men dette er noe jeg ikke har tilgjengelighet til å få organisert. Min far og mor har leid helt siden de flyttet til Norge, og eier ingen eiendom. Er det mulig å få boliglån uten garanti, og isåfall hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 20.09.2019 08:45:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Spar til egen bolig med BSU

BSU er en forkortelse for boligsparing for ungdom. Men hvilke fordeler får du egentlig, og hva kan du bruke sparepengene til?

 

Les mer
attach_file

Så lenge må du spare for å kjøpe bolig

Selv om det kanskje føles fjernt, kan det være veldig lurt å starte å spare til egen bolig allerede nå. Sjekk hvor lenge du må spare for å kunne kjøpe din første bolig.

 

Les mer
account_circle