Hopp til hovedinnholdet

Vil flytte til England.

Jente 18 år
 

Spørsmål

Jeg tenkt meg på å flytte til kjæreste min i England, han er 21 fra Tsjekkia og jeg er 18 fra Thailand og jeg hadde fått norsk pass . Hva bør jeg gjøre hvis jeg skal flytte dit også har hørt litt om brexit bli det mere vanskelige ?

Besvart 02.10.2019 13:40
 

Svar
Hei. 

Skal man flytte til utlandet er det viktig å starte planleggingen i god tid før man drar. Siden jeg ikke vet hva du ønsker å gjøre i England - jobbe, jobbe frivillig, studere, er det vanskelig å gi deg et konkret svar. Det stemmer også at pga Brexit kan det blir mer utfordrende. 

Det beste er at du kontakter den britiske ambassaden i Oslo for et helt sikkert og konkret svar. På denne nettsiden kan du lese mer om de ulike visumene du kan søke og hva som skal til for at du kan flytte til England. Her finner du også kontaktinformasjonen til ambassaden. 

Håper dette svaret var til hjelp. Lykke til! 

Vennlig hilsen 

UngInfo i samarbeid med ung.no 

UngInfo er et informasjonssenter for alle under 27 år. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Alt du trenger å vite om visum

visum (www.colourbox.com)

Hvis du skal reise til et land utenfor Europa bør du sjekke om landet krever at du skaffer deg visum. Land med visumplikt vil ikke slippe deg inn uten at dette er i orden. Søk i god tid før du skal reise, noen steder er behandlingstiden for visumsøknader lang.

Les mer

10 steg til utdanning i utlandet

Gutt jobber på skolen (colourbox.com)

Drømmer du om å studere i utlandet? ANSA har hjulpet norske studenter med å realisere denne drømmen i 60 år – her gir de deg sine ti beste tips!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Bolig / flytte hjemmefra
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om bolig / flytte hjemmefra