Hopp til hovedinnholdet

Utleier nekter meg å bruke kaffetrakter. Hva bør jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Det var ingen mulighet å kunne svare på et tidligere spørsmål for klarifisering, da han/hun som svarte stilte spørsmål eller ga nye punkter som kunne kreve klarifikasjon så jeg ønsker å følge opp emnet. Tidligere spørsmål kan sees her: https://gyazo.com/2e7600ccf823a66d509ed5f505f21cbc Det er et felleskjøkken, men under visning og ellers utenom så har utleier vært nølende å la oss en gang oppbevare egen mat på kjøkkenet, og har heller stilt med et lite kjøleskap for hver av oss på våre egne rom. Gamle kjøleskap som sikkert ytrer mer brannfare enn de nye mer moderne redskapene leietakerene har kjøpt selv. Det er verken kaffetrakter, vannkoker eller mikrobølgeovn tilgjengelig på felleskjøkkenet, og jeg tviler sterkt på at utleier vil la oss plassere egne kjøkkenredskaper der. Hva bør jeg gjøre?

SVAR

Besvart 04.10.2019 16:00:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette må du vite om leiekontrakten din

Kan du skrive leiekontrakt når du er under 18 år? Kan utleier øke husleien når som helst? Her får du svar på noen av de vanligste spørsmålene om å leie bolig.

 

Les mer
attach_file

Hvordan tar du opp ting med utleier?

Hva gjør du når møblene er ødelagte eller toalettet er tett i boligen du leier? Her får du tips om hvordan du kan ta opp ting med utleier.

 

Les mer
attach_file

Dine rettigheter som leietaker

Visste du at du har rett til å nekte utleier adgang til hybelen eller leiligheten din? Sjekk oversikten for noen av de viktigste rettighetene du har som leietaker.

 

Les mer
account_circle