Hopp til hovedinnholdet

Jeg er lærling og trenger støtte til hybel.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Er lærling med omtrent10 000 i lønn i måneden, dette kan variere mye grunnet en del timer hos både psykolog og leger. jeg har lenge ville flyttet hjemmefra grunnet vanskeligheter rundt å bo ilag andre, nå når 18års dagen nermer seg har jeg lyst til å endelig forlate di usunne forholdene hjemme. Både jeg og psykologen min er enige i at å flytte for seg selv er noe som kan hjelpe stort på både angsten og depresjonen min. Problemet er at for å bo alene nerme nokk jobb og familie, vil jeg måtte betale rundt 6000 i måneden. vilket jeg ikke har råd til, Er det en måte jeg kunne funnet en form for støtte til dette?

SVAR

Besvart 11.10.2019 10:18:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Barneloven

Barneloven regulerer blant annet foreldrenes plikter og ansvar for barna, og barnas rettigheter overfor foreldrene. Den gir deg blant annet rett til å bestemme selv i noen viktige spørsmål etter du har fylt 15 år.

 

Les mer
attach_file

Borteboerstipend på videregående

Må du flytte hjemmefra for å gå på videregående? Da kan du ha rett til borteboerstipend fra Lånekassen.

 

Les mer
attach_file

Kan foreldrene dine nekte deg å flytte for å gå på skole?

Hva gjør du hvis du ønsker å gå på en linje de bare har på en videregående som ligger for langt unna? Kan foreldrene dine da nekte deg å flytte dersom de ikke vil at du skal det?

 

Les mer
account_circle