Hopp til hovedinnholdet

Min medleietakers venn kom naken inn på rommet mitt. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg bor i kollektiv med 4 andre jenter. I natt (mandag) våknet jeg ca klokken 3 på natten av masse bråk på rommet til hun ene. Hun hadde skrevet i chatten at 3 kompiser skulle overnatte fordi de ikke kom seg hjem og vi bor i sentrum. Jeg skrev at de skulle dempe seg da jeg skulle opp tidlig fordi jeg skulle på jobbintervju. Dette gjorde de ikke og "festen" fortsatte med masse bråk som gjorde at jeg ikke fikk sove. Ca 2 timer senere (halv 5 på natten) kom en av guttene inn på romme miyt helt naken (mest sannsynlig hadde han vært på do). Begynte å rope til han. Kan jeg anmelde dette? Føler meg ikke lenger trygg her og føler meg veldig dårlig etter det som skjedd. Var tross alt midt på natten. Føler meg ihvertfall ikke trygg herr lengere og kommer til å være redd for å sovne. Vil bare bort her i fra, men har ikke oppsigelsestid på boligkontrakten og må da bo her frem til i sommer om jeg ikke finner noen som kan ta over. Hva skal jeg gjøre? og kan jeg anmelde han nakne mannen?

SVAR

Besvart 18.10.2019 17:14:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kontakt politiet

Ringer du 02800 kommer du til nærmeste politidistrikt, og du får svar uansett når på døgnet du ringer.

 

Les mer
attach_file

Vil du bo i kollektiv?

Å bo i kollektiv er fint for deg som ikke vil bo alene, som vil spare penger og ha det sosialt. Men tenk gjennom dette før du velger hvem du skal bo med.

 

Les mer
attach_file

Dette må du vite om leiekontrakten din

Kan du skrive leiekontrakt når du er under 18 år? Kan utleier øke husleien når som helst? Her får du svar på noen av de vanligste spørsmålene om å leie bolig.

 

Les mer
account_circle