Hopp til hovedinnholdet

Må jeg si ifra til mamma før jeg flytter?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 16 snart 17 år. Jeg sliter en del hjemme med at mor er verbalt stygg mot meg. Hun var sånn med min eldre søster også. Moren min lider av emosjonell personlighetsforstyrrelse så hun klarer ikke helt å takle følelsene sine, og da spesielt mot meg. Hun er ikke sånn mot mine yngre søsken. Barnevernet er allerede innblandet forresten. I dag skjedde det en hendelse der hvor mamma var veldig stygg mot meg og nå har jeg rett og slett fått nok! Jeg pratet derfor med søstra mi og hu sa at jeg skal flytte til hun for det her går ikke. Blir det sett på som kidnapping hvis hun kommer hjem til meg og henter meg uten å si ifra til mamma først? Vi skal så klart snakke med mor og forklare situasjonen når søsteren min kommer men om vi sier ingenting før hun kommer. Håper du forstår, på forhånd takk!

SVAR

Besvart 23.10.2019 11:25:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når du er pårørende til en som er syk

Noen ganger kan foreldre være syke i kort eller lang tid. Andre ganger er det søsken som er syke. Da er du pårørende til den som er syk. Det kan være utfordrende, men det er støtte å få - også hvis foreldre ruser seg eller har psykiske helseproblemer.

 

Les mer
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle