Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg komme meg ut av en uoppsigelig kontrakt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har nylig begynt å studere for første gang, men har funnet ut at studiet ikke er noe for meg. Jeg har lyst å droppe ut, men har skrevet under på leiekontrakt for et helt år. Jeg lurer på om det er mulig å få komme meg ut av kontrakten dersom jeg vet om noen andre som er interessert i å flytte inn? Samtidig lurer jeg på hvordan jeg dropper ut? Hvem må jeg si ifra til?

SVAR

Besvart 28.10.2019 17:47:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette må du vite om leiekontrakten din

Kan du skrive leiekontrakt når du er under 18 år? Kan utleier øke husleien når som helst? Her får du svar på noen av de vanligste spørsmålene om å leie bolig.

 

Les mer
attach_file

Depositum eller leiegaranti?

Det kan være dyrt å flytte inn i egen bolig for første gang. Noen utleiere tilbyr leietakere å tegne såkalt leiegaranti framfor å betale depositum. Er det lurt?

 

Les mer
attach_file

Hvordan sier jeg opp leieavtalen?

Ønsker du å si opp leieavtalen din, men usikker på når og hvordan du skal gjøre det? Det er lurt å sjekke hva som er avtalt i leiekontrakten din, men også det som står i husleieloven.

 

Les mer
attach_file

Hvordan tar du opp ting med utleier?

Hva gjør du når møblene er ødelagte eller toalettet er tett i boligen du leier? Her får du tips om hvordan du kan ta opp ting med utleier.

 

Les mer
account_circle