Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan utleier nekte meg å vaske klær i helgen?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg leier en hybel hvor jeg deler vaskerom med 3 andre + utleier. Jeg vasket klær på søndag kl. 12:00 og fikk en melding av utleier om at det ikke var lov å vaske klær i helgene. Kun mellom mandag til fredag mellom 08:00-20:00. Det står ikke noe i kontrakten angående vasketider, men hun sier det er «alltid sånn de har hatt det» og at det er «vanlig praksis». Hun mener det forstyrrer de andre og at det skal være rolig i helgen. Har hun lov til å nekte meg å vaske klær i helgene? Vi deler alle en liten vaskemaskin som rommet maks 5kg, den bråker ikke sånn veldig, men man kan høre den litt når man sitter på rommet. Takk for svar :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer