Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan mine medleietakere nekte meg å ha besøk?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Je flytta i høst langt hjemmefra for å studere, og har flytta inn i et privat kollektiv med to bestevenninner. De har bodd sammen ett år. Jeg flytta hit mye fordi kjæresten min jobber i militæret noen få timer unna, sånn at jeg kunne se han i helger. Men nå får jeg ikke lov (!) å ha besøk av han i helgene. Hun ene sier at "det blir litt mye besøk" og "det var ikke dette vi så for oss". Ja, han var her tre helger på rad. Nå er det tre uker sia han har vært på besøk, og jeg spurte på mandag om han ikke kunne komme lør-søn denne helga, men nei, hun rynka på nesa og sa det blir litt mye. "Nei det er ingen forhåndsregler dere kan ta, det er bare det å generelt ha besøk liksom". Jeg sa at vi kan være ute lørdag kveld, og vi skal på ski på lørdag formiddag, så vi blir basically ikke hjemme mer enn dusj, middag og å sove på mitt rom. Ellers er vi stille, ryddige og høflige. Jeg har lyst å flytte, men har et år binding. Har de lov å nekte meg å ha besøk?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer