Hopp til hovedinnholdet

Kan mine medleietakere nekte meg å ha besøk?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Je flytta i høst langt hjemmefra for å studere, og har flytta inn i et privat kollektiv med to bestevenninner. De har bodd sammen ett år. Jeg flytta hit mye fordi kjæresten min jobber i militæret noen få timer unna, sånn at jeg kunne se han i helger. Men nå får jeg ikke lov (!) å ha besøk av han i helgene. Hun ene sier at "det blir litt mye besøk" og "det var ikke dette vi så for oss". Ja, han var her tre helger på rad. Nå er det tre uker sia han har vært på besøk, og jeg spurte på mandag om han ikke kunne komme lør-søn denne helga, men nei, hun rynka på nesa og sa det blir litt mye. "Nei det er ingen forhåndsregler dere kan ta, det er bare det å generelt ha besøk liksom". Jeg sa at vi kan være ute lørdag kveld, og vi skal på ski på lørdag formiddag, så vi blir basically ikke hjemme mer enn dusj, middag og å sove på mitt rom. Ellers er vi stille, ryddige og høflige. Jeg har lyst å flytte, men har et år binding. Har de lov å nekte meg å ha besøk?

SVAR

Besvart 19.11.2019 10:53:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette må du vite om leiekontrakten din

Kan du skrive leiekontrakt når du er under 18 år? Kan utleier øke husleien når som helst? Her får du svar på noen av de vanligste spørsmålene om å leie bolig.

 

Les mer
attach_file

Vil du bo i kollektiv?

Kollektiv er et fint alternativ for deg som ikke vil bo alene. Det kan også være et rimeligere alternativ. Det er lurt å tenke gjennom enkelte ting før du velger boform og hvem du skal bo med.

 

Les mer
account_circle