Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan utleier tvinge meg til å måke snø kl. 7 om morgenen?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Utleieren min ønsker at jeg skal opp syv hver morgen når det har kommet minst 3 cm med snø for å måke hele gårdsplassen og parkeringsplasser. Jeg har ikke krav på å få bruke denne parkeringsplassen og skjønner ikke hvorfor jeg og de jeg bor med skal måtte måke ut hans bil hver morgen og passe på at han kommer seg ut. Dessverre har jeg allerede skrevet under på dette, men jeg lurer på om det er noen måte å nekte å gjøre det. Kan for all del måke en sti siden jeg forstår at det er rimelig, men skjønner ikke hvorfor det skal være rimelig å måke for han. Vi bor alle i samme hus med to forskjellige innganger.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer