Hopp til hovedinnholdet

Jeg har flere problemer med leieboligen, og utleier bryr seg ikke.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg leier hos noen nå og det problemet er at 1) står i kontrakten at det skal være inkludert varme. (Det er kun gulv varme som varmer ca 16-17 grader) så han slang med leppa (er du ikke fornøyd, kjøp egen varme) også gjorde jeg det. 2) det har kommet et stort sprek i taket, ds dette står i kontrakten at det er helt ny opphuset 3) ifølge kontrakten står det, Internett inkludert. Internett styrke er 300mbipt opp og ned i hastighet Men den gjør ikke mere enn 30/12 og som detter ut hele tiden. Har klaget pp dette flere ganger men sist ba han meg (skal du ha bedre Internett får du kjøpe powerline) og det gjorde jeg men det hjalp fortsatt ikke. Har nesten ikke Internett når det står i kontrakten at Internett er veldig bra. Betaler ganske mye men det er fordi det er inkludert. Men det er jo så dårlig og ikke Er ikke det samme som står i kontrakten

SVAR

Besvart 19.11.2019 11:14:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette må du vite om leiekontrakten din

Kan du skrive leiekontrakt når du er under 18 år? Kan utleier øke husleien når som helst? Her får du svar på noen av de vanligste spørsmålene om å leie bolig.

 

Les mer
attach_file

Dine rettigheter som leietaker

Visste du at du har rett til å nekte utleier adgang til hybelen eller leiligheten din? Sjekk oversikten for noen av de viktigste rettighetene du har som leietaker.

 

Les mer
attach_file

Dette er ditt ansvar når du leier bolig

Når du leier bolig er det flere ting du har plikt til å gjøre. Her får du oversikt over noe av det du har ansvar for som leietaker.

 

Les mer
attach_file

Hvordan tar du opp ting med utleier?

Hva gjør du når møblene er ødelagte eller toalettet er tett i boligen du leier? Her får du tips om hvordan du kan ta opp ting med utleier.

 

Les mer
account_circle