Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har flere problemer med leieboligen, og utleier bryr seg ikke.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg leier hos noen nå og det problemet er at 1) står i kontrakten at det skal være inkludert varme. (Det er kun gulv varme som varmer ca 16-17 grader) så han slang med leppa (er du ikke fornøyd, kjøp egen varme) også gjorde jeg det. 2) det har kommet et stort sprek i taket, ds dette står i kontrakten at det er helt ny opphuset 3) ifølge kontrakten står det, Internett inkludert. Internett styrke er 300mbipt opp og ned i hastighet Men den gjør ikke mere enn 30/12 og som detter ut hele tiden. Har klaget pp dette flere ganger men sist ba han meg (skal du ha bedre Internett får du kjøpe powerline) og det gjorde jeg men det hjalp fortsatt ikke. Har nesten ikke Internett når det står i kontrakten at Internett er veldig bra. Betaler ganske mye men det er fordi det er inkludert. Men det er jo så dårlig og ikke Er ikke det samme som står i kontrakten

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer