Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Utleier vil selge boligen, på bekostning av mitt privatliv.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og samboeren min flyttet inn i leiligheten våres for to måneder siden. Etter en måned sa huseieren at de skulle selge huset. senest i går skulle de ha visning og kom inn i leiligheten våres og begynte å vaske og fjerne ting fra leiligheten. Jeg konfronterte han og sa at det ikke var greit og han sa at da måtte vi bare flytte og at vi må nok det uansett om noen kjøper huset. Nå ønsker ikke vi å bo her lengre, men vi har tidsbestemt kontrakt på 6 måneder. Og 2 måneders oppsigelse, men vi har ikke betalt depositum enda fordi han ikke har opprettet depositumskonto konto enda, selv om det skulle være gjort 1.nov. Er det slik at kontrakten ikke er gyldig, fordi kravet om betaling av depositum ikke er oppfylt? Og dermed kan vi flytte ut?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer