Hopp til hovedinnholdet

Utleier vil selge boligen, på bekostning av mitt privatliv.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og samboeren min flyttet inn i leiligheten våres for to måneder siden. Etter en måned sa huseieren at de skulle selge huset. senest i går skulle de ha visning og kom inn i leiligheten våres og begynte å vaske og fjerne ting fra leiligheten. Jeg konfronterte han og sa at det ikke var greit og han sa at da måtte vi bare flytte og at vi må nok det uansett om noen kjøper huset. Nå ønsker ikke vi å bo her lengre, men vi har tidsbestemt kontrakt på 6 måneder. Og 2 måneders oppsigelse, men vi har ikke betalt depositum enda fordi han ikke har opprettet depositumskonto konto enda, selv om det skulle være gjort 1.nov. Er det slik at kontrakten ikke er gyldig, fordi kravet om betaling av depositum ikke er oppfylt? Og dermed kan vi flytte ut?

SVAR

Besvart 19.11.2019 11:32:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette må du vite om leiekontrakten din

Kan du skrive leiekontrakt når du er under 18 år? Kan utleier øke husleien når som helst? Her får du svar på noen av de vanligste spørsmålene om å leie bolig.

 

Les mer
attach_file

Dine rettigheter som leietaker

Visste du at du har rett til å nekte utleier adgang til hybelen eller leiligheten din? Sjekk oversikten for noen av de viktigste rettighetene du har som leietaker.

 

Les mer
account_circle